Миколаїв Інформ

ПРИВІТАННЯ Командувача об’єднаних сил Збройних Сил України з Днем Державного Прапора України

ПРИВІТАННЯ  Командувача об’єднаних сил Збройних Сил України з Днем Державного Прапора України
12039 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні, напередодні Дня Незалежності України, ми відзначаємо пам’ятну дату – вшановуємо символ, який споконвіку єднав усіх українців.
Для кожної країни прапор – це уособлення її суверенітету, могутності та незалежності. Синьо-жовтий стяг – наш історичний дух, наша совість і незламність.
Зараз, під час російсько-української війни, український прапор, пробитий наскрізь осколками й кулями на передових позиціях, високо піднятий над звільненими населеними пунктами Донеччини та Луганщини, є символом честі, мужності та незламності українського народу.
У цей святковий день ми схиляємо голови в пам’ять про тих, хто в часи великих випробувань йшов у бій під синьо-жовтим прапором та віддавав своє життя за Україну, її волю, за народ!
Він повсякчас наповнює серця почуттям патріотизму, любові до Батьківщини та гордістю за свою країну. За відносно невеликий період становлення України, державний прапор став відомий у всьому світі. І нині від кожного з нас залежить, щоб це визнання тільки зміцнювалося.
Тож нехай синьо-жовтий стяг і надалі вселяє в серце кожного українця гордість та спонукає на нові подвиги, завжди гордо майорить над нашою Україною та буде надійним оберегом у всіх наших справах і починаннях!
Слава Україні!
Разом переможемо!
генерал-лейтенант Сергій НАЄВ
#Ukraine #ЗСУ #ArmedForcesofUkraine #КОСЗСУ #JointForcesCommand #JFC #military #Разом_переможемо #НАЄВ

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео