Миколаїв Інформ

Поліція Донеччини забезпечила безпеку під час триденного фестивалю «MRPL City-2019»

177390 ПЕРЕГЛЯДІВ

Кожен фестивальний день у Маріуполі збирав 10-13 тисяч відвідувачів. Щодня спокій гостей цілодобово охороняли понад 200 поліцейських. Свято пройшло у безпеці, порушень громадського порядку не допущено.

Поліція несла службу у посиленому режимі спільно з Національною гвардією, рятувальною та прикордонною службами. Берегову лінію контролювала водна поліція та катер рятувальників.

Перед початком фестивалю пляж обстежили вибухотехніки та кінологи зі службовими собаками. Також чотирилапі помічники щодня стежили, щоб на територію заходу не потрапили небезпечні предмети.

Шість разів поліцейські вилучали на вході наркотики. Порушники будуть притягнуті до відповідальності. Також, зафіксовані поодинокі факти викрадення або втрати мобільних телефонів та документів. Усі факти зареєстровані, за ними проводиться перевірка, поліція вживає заходів щодо повернення власникам їхнього майна.

Правоохоронці реагували на всі звернення громадян, з них 11 разів – на прохання надати допомогу, зокрема викликати «швидку».

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео