Миколаїв Інформ

Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.00 31 березня 2021 року

9156 ПЕРЕГЛЯДІВ

Слава Україні!

Російсько-окупаційні війська продовжують вести провокаційні обстріли позицій українських захисників, з метою подальшого звинувачення у порушенні режиму припинення вогню.

Протягом минулої доби, 30 березня, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано 8 порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації, з яких 7 обстрілів та 1 факт інженерного обладнання позицій.

Зокрема, поблизу АВІДІЇВКИ та ПІСКІВ, російсько-окупаційні війська здійснили обстріли позицій українських захисників, використовуючи протитанкові гранатомети, а у передмісті ШИРОКИНОГО – великокаліберні кулемети.

Неподалік населених пунктів ПРИЧЕПИЛІВКА та ТРОЇЦЬКЕ окупанти відкривали вогонь зі стрілецької зброї.

Поблизу ПАВЛОПОЛЯ російсько-окупаційні війська проводили інженерне обладнання своїх позицій.

Бойових втрат серед особового складу Об’єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів немає.

Дії російських окупантів вкотре підтверджують те, що ворог цілеспрямовано порушує режим припинення вогню та не бажає дотримуватись існуючих домовленостей.

Про всі факти порушень з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ.

Від початку поточної доби, 31 березня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

В районі проведення операції Об’єднаних сил українські військовослужбовці і надалі контролюють ситуацію та дотримуються режиму припинення вогню.

Слава Україні!

ПІДСУМКИ ЗА МИНУЛУ ДОБУ

У районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони.

Впродовж доби підрозділами поліції зведених загонів перевірено 4642 транспортних засоби, 4750 осіб, з яких 4354 по Інформаційному центру. До територіальних підрозділів на причетність до Збройних формувань Російської федерації та її найманців доставлялись 3 особи. Виявлено 103 адміністративних правопорушення.

За вказаний період поліцейськими розкрито 27 злочинів.

Минулої доби через контрольний пункт в'їзду-виїзду «Станиця Луганська» на тимчасово окуповану територію України прослідувало 994 особи, на підконтрольну Україні територію прибуло 826 осіб. через контрольний пункт в'їзду-виїзду «Мар’їнка» на тимчасово окуповану територію України прослідувала 1 особа.

Слава Україні!

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео